Aanmeldformulier

  Ik wil me aanmelden voor:

  Naam

  Roepnaam

  Meisjesnaam

  Geboortedatum

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  Door het versturen van het contactformulier ga ik akkoord met de privacyverklaring.

  Aanmelden
  Is je zwangerschapstest positief? Dan kun je je aanmelden bij onze praktijk, je hebt hiervoor geen verwijzing van de huisarts nodig. Om je aan te melden kun je bellen met onze assistentes tijdens het spreekuur of je kunt het aanmeldformulier op deze website invullen, je wordt dan teruggebeld. Tijdens dit eerste contact zal er een afspraak gepland worden, je krijgt wat eerste informatie en je hebt de gelegenheid om vragen te stellen. Meer informatie over de telefoonnummers en het aanmeldformulier kun je vinden bij het kopje contact op deze website.

  Beroepsgeheim
  Tijdens de zwangerschap hebben we veel informatie en gegevens van je nodig om een zo optimaal mogelijke zorg te kunnen bieden. Deze gegevens worden verzameld in een dossier. Iedereen die bij ons werkt of stage loopt heeft een geheimhoudingsplicht, dat wil zeggen dat wij zonder toestemming van jou geen gegevens van jou aan anderen mogen verstrekken.

  We zullen je in het begin van de zwangerschap dan ook vragen of je het goed vindt dat we, als dat nodig is, gegevens mogen overdragen aan direct betrokkenen bij de zorg voor de zwangerschap zoals huisarts, gynaecoloog, consultatiebureau en apotheek. Voor bijvoorbeeld een huisarts en apotheek is het nuttig om te weten dat je zwanger bent i.v.m. het voorschrijven van medicatie.