Nacontrole

Na het afsluiten van het kraambed heb je altijd de mogelijkheid om bij ons op nacontrole te komen. Doorgaans vragen we je deze afspraak 4 tot 6 weken na de bevalling te plannen bij degene die je bevalling begeleid heeft of je casemanager was tijdens je zwangerschap.

Tijdens de nacontrole is er de mogelijkheid om je zwangerschap en bevalling na te bespreken. We kunnen je bloeddruk nog eens meten, je Hb prikken en je wond controleren.

De nacontrole is niet verplicht maar is altijd prettig ter afsluiting van een zwangerschap en bevalling. Ook als je vragen hebt voor een eventueel volgende zwangerschap kunnen deze tijdens de nacontrole gesteld worden.

EHBO bij zuigelingen en kinderen is noodzaak

Speciaal voor leden en cliënten van verloskundigenpraktijken slechts € 94,95

Jaarlijks belanden er duizenden kinderen op de afdeling spoedeisende hulp van een ziekenhuis door een ongeluk. Veel van deze ongelukken kun je als ouder voorkomen of je kunt direct zelf handelen.
Als je maar weet wat je moet doen.

Bij de cursus EHBO bij Baby’s en Kinderen leer je wat je kunt doen. Nu je zelf zwanger bent is het een goed moment om te leren hoe je eerste hulp kunt verlenen bij je kind(eren) via deze snelle en gemakkelijke cursus. Wacht dus niet langer en start nu met de cursus!